Daca nu ma las de fumat va sparg ochiul :D

Aici se duc postarile si topicurile care contin injurii si alte magarii pe care, desigur, nu le toleram pe acest forum. Tot aici ajung reclamele postate fara acordul administratorilor forumului si spamul. De obicei postarile care ajung aici sunt cele pentru care autorii lor pot sa fie BANATI.

Moderator: airina

Daca nu ma las de fumat va sparg ochiul :D

Postby Crazy_fucker » Mon May 31, 2010 10:57 pm

:!: !!! Smoking causes ageing of the skin !!! :!: Nefumator... de 7 minute. :D ma numesc Narcis am 20 de ani si fumez de la varsta de 13 ani :cry: problema e ca simt ca o iau razna :oops: nu stiu ce sa fac ca sa "scap" de tigari :oops: cred ca am nevoie de un sfat... ma rog... sau de mai multe :mrgreen: va astept cu sfaturi :? poate la randul meu o sa ajut si eu pe cineva... 8-) multumesc anticipat !!! Smoking kills !!! :x
Crazy_fucker

Re: Daca nu ma las de fumat va sparg ochiul :D

Postby adi_nonsmoker » Tue Jun 01, 2010 6:06 am

Crazy motha focka, o sa primesti de toate...dar schimba-ti nick-ul si numele topicului repede-repede pana nu-ti iei BANN FOREVER!!! Aici nu esti la tine in grajd!
Image
adi_nonsmoker
VETERAN! (nefumator de peste 6 luni)

Postby dorutz » Tue Jun 01, 2010 4:00 pm

:lol: e tare, ce sa mai... :D
Image
dorutz

Postby Anutza » Tue Jun 01, 2010 5:54 pm

:lol: @crazy....ai face bine sa asculti de sfatul lui @Adi_nosmoker, ca nu te vad bine altfel :lol: :lol: :lol:
Image
Anutza

Postby Messa » Tue Jun 01, 2010 6:52 pm

Mmm... cam asa ceva! E adevarat ca titlul topicului atrage atentia, dar cred ca te putem ajuta cu altceva decat atentie... :) Asadar, te rog schimba partea cu ochiul :roll: si spune-mi ce nickname iti doresti, dar te rog, ceva mai pasnic. Mai ales ca lasatul de fumat nu tine de altii, tine numai si numai de tine.
Image
Messa
Site Admin

Postby boipboip » Tue Jun 01, 2010 8:10 pm

Messa wrote:Mmm... cam asa ceva! E adevarat ca titlul topicului atrage atentia, dar cred ca te putem ajuta cu altceva decat atentie... :) Asadar, te rog schimba partea cu ochiul :roll: si spune-mi ce nickname iti doresti, dar te rog, ceva mai pasnic. Mai ales ca lasatul de fumat nu tine de altii, tine numai si numai de tine.

propun mov_expert, ca e liber :)))))
Image
boipboip

Postby Delya_Db » Thu Jun 03, 2010 7:00 am

Cu un asa nume de topic...nici n-ar trebui bagat in seama.
Delya_Db

Return to Circ si spam