Dieta ADN

Un stil de viata sanatos, de la dieta la tabieturi. Retete culinare, tratamete naturiste.

Moderator: airina

Re: Dieta ADN

Postby deea9 » Wed Jul 14, 2010 1:56 pm

:lol: :lol: :lol: era cam liniste pe forum :mrgreen:
Image
deea9
VETERAN! (nefumator de peste 6 luni)

Postby airina » Tue Jul 27, 2010 1:53 pm

fetele, cum mai stati la capitolul asta? :? eu ... tot la fel de prost :( adica in cursul saptamanii mai e cum mai e... dar in weekend... e jale
parca nu reusesc sa ma mobilizez si mai ales, ma abat mereu de la ceea ce-mi propun... mananc salate, fructe mai multe decat de obicei, dar parca degeaba... daca incep ceva drastic stiu sigur ca voi pune dublu la loc, daca o iau mai incet, uit esentialul :D
care e secretul?... in afara de vointa, ce despre ea stiu destule...
Image
airina
MODERATOR

Postby deea9 » Wed Jul 28, 2010 9:19 am

de la atata paine prajita cred c-am pus la loc :( dar cred ca numai la gramaj, pantalonii ma incap si noroc c-a "plecat" moda cu buricul gol :lol: mi-am facut cont acolo pe slabute , dar am iesit...mi s-a spus de cateva ori ca ce-mi trebuie mie slabit ?! si am ajuns la concluzia ca colcaie locul de invidioase si m-am lasat pagubasa ! sau mai stii? poate intr-adevar am pitici pe creier, cum mi s-a spus :mrgreen: in fine! fiecare se simte bine intr-un anume "fel" in pielea lui! no coments! am citit dieta grupelor sanguine si am gasit lucruri care mi se potrivesc! eu nu mai tin vreo dieta , dar am incercat sa-mi gasesc alt stil de viata ! cat mai sanatos! sa zicem ca incerc sa amestec Montignac-ul cu grupele sanguine si ceea ce-mi prieste mie! mai mult? trebuie sa ma obisnuiesc ca nu mai am 20 ani! cred ca asta o fi cel mai greu :oops:
Image
deea9

Postby airina » Wed Jul 28, 2010 11:37 am

ei da... uite cu asta nu cred ca m-am obisnuit inca :( schimb prefixul cat de curand si eu tot am impresia ca al meu corp mai poate ca la 20 :( cred ca de fapt aici este buba... tot compar cu "inainte" insa inainte a fost cam de mult, pe vremea cand mancam la fel ca acum, insa se depunea la jumate :roll:
Image
airina
MODERATOR

Postby nory » Thu Aug 05, 2010 10:51 am

airina wrote:ei da... uite cu asta nu cred ca m-am obisnuit inca :( schimb prefixul cat de curand si eu tot am impresia ca al meu corp mai poate ca la 20 :( cred ca de fapt aici este buba... tot compar cu "inainte" insa inainte a fost cam de mult, pe vremea cand mancam la fel ca acum, insa se depunea la jumate :roll:

Si il schimbi astazi!!!LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si fericita!Si mandra ca ai reusit sa te lasi de tigari pana in 30 de ani!!!
LA MULTI ANI!!!!!
Image
nory

Postby airina » Fri Aug 06, 2010 5:57 am

Multumesc frumos!! da, asa este sunt tare mandra pentru ca sunt nefumatoare la varsta mea :D nu as fi crezut ca le las vreodata, dar never say never ;)
Image
airina
MODERATOR

Postby deea9 » Mon Aug 09, 2010 9:56 am

La multi ani,Airina! Image Sa ai parte de clipe senine, multa bucurie, sanatate cat incape si un strop de iubire! Sa traiesti si sa te bucuri de fiece moment al existentei tale!
Image Image Image Image Image

Image
Image
deea9

Postby airina » Mon Aug 09, 2010 11:06 am

multumesc deea, esti mereu atenta!! :) ce flori frumoaseee!!!
Image
airina
MODERATOR

Postby Messa » Mon Aug 09, 2010 6:59 pm

La multi ani si de la mine!!!

deea, lasa slabutele si intra pe sparkpeople.com - e in engleza, dar macar sunt oameni de treaba pe forum :)
Image
Messa
Site Admin

Previous

Return to Lifestyle si sanatate