probleme de natura tehnica

Sectiune administrativa. Regulament forum. Ajutor tehnic pentru utilizatorii noi. Sugestii, sesizari. Comunicari.

Moderator: airina

probleme de natura tehnica

Postby radu17 » Tue Mar 30, 2010 6:30 am

Salut

eu folosesc (si) google chrome si are activat filtrul de malware.

Inainte sa intru pe forum de astazi imi afiseaza urmatorul avertisment : "The website at stopfumatul.ro contains elements from the site smokefreequitmeter.com, which appears to host malware" si la detalii apare asta :
http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://smokefreequitmeter.com/index.php/main/banner/70283.png&client=googlechrome&hl=en-US

Pana azi n-am avut probleme sa intru pe forum pe google chrome, de-abia azi mi-a aratat avertismentul........
Pe alte browsere nu am intalnit aceasta problema...
:?
e super fain sa fii nefumator :)
radu17

Re: probleme de natura tehnica

Postby mov_expert » Tue Mar 30, 2010 6:37 am

...baga o mozilla .....
mov_expert
Am un avertisment...

Postby radu17 » Tue Mar 30, 2010 6:48 am

pe Firefox sau SeaMonkey o sa intru de acuma... dar mi-am zis sa anunt lumea........ :roll:
e super fain sa fii nefumator :)
radu17

Postby mov_expert » Tue Mar 30, 2010 6:51 am

radu17 wrote:pe Firefox sau SeaMonkey o sa intru de acuma... dar mi-am zis sa anunt lumea........ :roll:

oooooooooo, foarte bine Radu .... dar deja e de notorietate pe forum ca Internet Explorer nu mai are chef sa ne deschida site-ul la parametri normali .... si la unii si Chrome a cedat .....
mov_expert
Am un avertisment...

Postby Messa » Fri Apr 09, 2010 9:51 am

Deci chiar trebuie sa facem noi un quitmeter din ala... malware... hm...
Image
Messa
Site Admin

Postby deea9 » Fri Jul 16, 2010 1:01 pm

Messa, te rog eu frumos! primul lucru pe care-l faci la intrarea ta aici sa fie adaugarea la Delya_db a statutului de veteran !!! vreau sa ramana printre NEfumatori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
deea9
VETERAN! (nefumator de peste 6 luni)

Postby Delya_Db » Fri Jul 16, 2010 3:42 pm

Iti multumesc mult Deea pentru ca incerci sa ma ajuti. Nu vreau sa mi se scrie ''veteran-nefumator de peste 6 luni''(e mult prea tarziu acuma)...n-ar fi corect fata de altii care s-au abtinut cu succes de la fumat pana acum, dar ar fi bine ca Messa sa nu ii uite pe ceilalti cand fac 6 luni si nici pe mine cand voi mai face alte 6. Pupici.
P.S.Acum serios va spun ca m-a durut cand, de la 6 la 7.5 luni de nefumat, de cate ori intram pe forum cautam in zadar in drept cu mine sigla ''veteran'' si nu gresesc deloc cand spun ca as fi avut mai multa ambitie, cu toate kg in plus, daca vedeam acolo scris ce cautam...
Delya_Db

Postby deea9 » Mon Jul 19, 2010 7:53 am

Delya_Db wrote:Iti multumesc mult Deea pentru ca incerci sa ma ajuti. Nu vreau sa mi se scrie ''veteran-nefumator de peste 6 luni''(e mult prea tarziu acuma)...n-ar fi corect fata de altii care s-au abtinut cu succes de la fumat pana acum, dar ar fi bine ca Messa sa nu ii uite pe ceilalti cand fac 6 luni si nici pe mine cand voi mai face alte 6. Pupici.
P.S.Acum serios va spun ca m-a durut cand, de la 6 la 7.5 luni de nefumat, de cate ori intram pe forum cautam in zadar in drept cu mine sigla ''veteran'' si nu gresesc deloc cand spun ca as fi avut mai multa ambitie, cu toate kg in plus, daca vedeam acolo scris ce cautam...

:( imi amintesc ca si eu eram la fel ! Messa era ocupata si intra prea rar......iar "recunoasterea" mea a venit mult mai tarziu! dar am inteles-o , ca era vorba de examene! si-am stiut in mintea mea ca eram veteran;)
Image
deea9

Postby Messa » Mon Aug 09, 2010 6:54 pm

Nu pot sa verific... uneori stiu cand cineva ajunge intr-un anume punct al calatoriei si fac modificarile necesare, dar este bine sa imi trimiteti mesaj privat ca sa va schimb statusurile :) Din pacate, sistemul nu este automat.
Image
Messa
Site Admin

Return to Administrative